Hoppas hoppas


Idag har jag gjort något som jag aldrig har gjort trots mina 10 år i kommun, ansökt om semester på kort varsel. Jag tänkte att jag skulle vara ledig ons-tors natt och tors-fre natt denna veckan. Hoppas verkligen att en snäll vikarie tar mina nätter...

Syrran och hennes barn kommer i morgon och jag tycker det är så himla tråkigt att inte kunna bli kvar på kvällen..Utan att jag behöver åka ...Hoppas hoppas...

Det blir julbak imorgon tänkte ja med syrran och hela companiet... Ska bl.a göra finska julstjärnor, och Karleska piroger... Ska bli så gott
och mysigt..

Syrran o dom blir kvar tills julafton såå mysigt!

--------

Nu har en kirurg ringt mig , och vi pratade om hur jag mår i magen o så , jag sa som det va att jag har ont till o från..Han tyckte att jag skulle operera mig och ta bort gallblåsan , och det vill ja med för jag vill inte leva så här.- Kommer att bli kallad till kirurg mottagningen och bestämma lite mer närmare och träffa den kirurgen som ska gör ingreppet. Hoppas nu att den kirurgen tycker lika som han som jag pratade med att det blir en op..

Och nu har ju snön kommit , mysigt men jobbigt samtidigt ingen kul o pendla 2,8 mil till jobbet precis..



Tack alla ni som kommenterat mina tidigare inlägg...
Det hjälper mig att må bättre...

Och jo jag och Jocke kan prata om allt men samtidigt så förstår man varann olika ....Lite svårt att förklara!

Kram på er!

Fryser

Fast värmen är på här hemma så känner jag mig kulen , har 2 tjock tröjor på mej men det tycks inte hjälpa.
Fast o andra sidan så är jag rätt trött idag fick tyvärr inte så mycket sömn inatt på jobbet..
Men snart är jag ledig igen , men då jobbar min Jocke helgen och då träffas vi inte så mycke..

Tack alla ni som ger oss stöd,, Och jag hoppas verkligen att det blir bra här hemma snart,
vill verkligen inte må så här framför allt för barnens skull. Livet är ju inte en dans på rosor precis... En kris måste väl komma nångång i sitt liv?

Till något annat kul?
Har ni hunnit handla julklappar än , vi är nog klara här hemma men vi vill ju köpa mera. Vi har alltid köpt så ÖVERDRIVET med julklappar till barnen , det är ju trots allt jul en gång om året.

Nu tycker jag att det har blivit svårare att köpa till våran stora herre Kevin , han har ju så mycket önskningar b.la rätt dyra julklappar...Hmm man kan ju inte uppfylla hans varje önskan tyvärr... Men någe dyrt får han ju..

Julpyntat har man ju gjort , men tror ni att julgranen får vara ifred? Nehe den pillas på dagligen så fort man vänder ryggen...Våra små gillar verkligen att pilla på allt.
Våran Busunge Bastian han är ju extrem på att busa kan jag lova. Han är som 3 barn i ett liksom...Vi har full rulle här hemma kan jag lova. Han hittar på bus hela tiden...Ska berätta om hans bus i ett annat inlägg...

Massa kramar till er!

Ge inte upp

Ledsen för att jag inte har skrivit på 3 månader men det har inte riktigt varit prio 1 just nu.

Fast o andra sidan kanske det hade varit bra att ventilera sina tankar och så men inget sug har jag haft att skriva om allt kring en ..

Det har verkligen inte varit bra på sistonde , och min blogg är ju ingen sån blogg där allt är lyckligt...

Jag har b.la en depression som jag kämpar med dygnet runt , inte så kul kan man säga men jag kämpar vidare.
Har haft en utredningen av diabetes vilket vändes till något positivt till slut , blev diagnos fri från detta men har en stor risk att få det inom en snar framtid.
Har däremot ändrat min kost mycke också mindre sött nu, och det har resulterat sig i att jag har gått ner 10 kg. Har inte gjort så mycket förutom ändrat mina frukost vanor.
Så det är ju ett + .. Men tänker inte BANTA, jag tar det i min takt.

Har däremot fått en till diagnos som jag inte är så glad över jag har fått Gallsten, vilket är väldigt smärtsamt..Har fått 2 kramper..Sista krampen blev det akuten men då visste jag inte att jag hade gallsten , det fick jag veta efter ett ultraljud .. Men nu har jag blivit väldigt känslig i magen , är orolig hela tiden när nästa kramp kommer- och jag lovar er att ett gallstensattack är lika med dödsångest , värre än att föda barn...

Men jag hoppas på att få hjälp för detta snart...Orkar inte med detta längre...Vill inte gå runt och vara nojjig hela tiden ..

Barnen mår bra här hemma , växer som bara den , utvecklas fort.
Älskar dom universum mycke<3


Idag fick jag även veta att min man lider av depression som jag , nu fick man svar på mycket..
Våran livsgnista har försvunnit totalt ...

Men vi kämpar vidare - för våra barn skull..!
Man kan ju inte ge upp nu när man har 3 liv att ta hand om ..
Vi ska klara detta tillsammans...

Mycket kämpande här hemma , mycket kraft att ta igenom en hel dag för oss.

Tror att detta blev så efter Bastians förlossning och så , vi har ju inte direkt fått någon hjälp för detta som hände oss för 2 år sedan.. De va en jobbig kris som vi inte har kommit igenom ännu!


Men kan inte lova att jag e tillbaka till 100 % jag skriver när jag känner för det , så ha tålamod mina kära läsare!


RSS 2.0